Повідомляється, що Служба безпеки України спільно з ВМС України в ніч проти четверга, 21 вересня, провела масштабну атаку на військовий аеродром Саки у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє "Супільне" з посиланням на джерела до Служби безпеки України.

Про це пише « apostrophe »

За наявними даними, в атаці на аеродромі брали участь не менше 12 бойових літаків (Су-24 та Су-30) та ПЗРК "Панцир". На аеродромі також розташована тренувальна база операторів БПЛА Mojaher (безпілотних літальних апаратів), які використовуються російськими військами для координації повітряних атак та бойових ударних завдань.

У СБУ заявили, що їхні удари спільно з ВМС успішно вразили ціль і завдали значної шкоди техніці окупантів. Повідомляється, що в операції використовувалися дрони, які порушили роботу російської системи ППО перед запуском ракет "Нептун".

"Удари Служби безпеки і Військово-морських сил потрапили в ціль і завдали серйозних пошкоджень техніці окупантів. Для враження ворога використовували безпілотники, які перевантажили російську ППО, а потім запустили ракети "Нептун", - повідомляють в СБУ.

Російські телеграм-канали також повідомляють про значні руйнування та втрати, стверджуючи, що загинуло щонайменше 30 російських солдатів.

Важливо відзначити, що ця інформація надходить із різних джерел, і ситуація може розвиватися. Однак дані СБУ говорять про гарні результати роботи з цілей окупантів.

Читайте також:

Корисно і дуже апетитно: рецепт цвітної капусти з грибами та вершковим соусом

Взяв відповідальність на себе: Тарас Цимбалюк все ж таки розповів, чому насправді розлучився з Тіною

lifecell попередив: з 21 вересня подорожчає один із популярних тарифів