Недільного ранку, 24 вересня, місто Курськ у Росії було вражене сильним вибухом, який вибухнув у будівлі ФСБ. Цей інцидент був викликаний атакою літальних апаратів, ймовірно, української розвідки. Однак ця інформація поки що не підтверджена офіційним Головним управлінням розвідки України.

Докладніше про те, що до російського Курська просто у День міста прилетіла "українська листівка", інформує РБК-Україна.

"Російські чиновники повідомляють, що в результаті атаки нібито "незначно постраждав дах". Але, очевидно, що це не так. Там пряме влучення", - зазначило джерело РБК-Україна.

Губернатор Курської області РФ Роман Старовойт зазначив, що внаслідок цієї атаки незначні пошкодження отримав дах адміністративної будівлі. Однак, незважаючи на подію, заплановані заходи, присвячені Дню міста, все ж таки відбудуться, підтвердив мер Ігор Куцак.

Повідомляється, що після першого вибуху в місті пролунали додаткові вибухи, які змусили стовп диму піднятися в небо. Ці події сталися поряд із місцевим аеродромом, на території нафтопереробного заводу.

Інцидент у Курську викликав серйозні коливання у місті під час святкування Дня міста. Вибух у будівлі ФСБ, ймовірно, викликаний атакою українських безпілотних літальних апаратів, викликав тривогу і порушив питання безпеки. Місцева влада підтверджує незначні пошкодження, але запевняє, що заплановані заходи все одно поведуться.

Трохи пізніше стало відомо, що у місті скасували святковий салют.

Читайте також:

Зеленський прокоментував слова Путіна про переговори з Україною. Що відомо

Андрій Макаревич поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив, хто на кого напав?"

Ось це його понесло: Лавров уже заявив, що США ведуть бойові дії проти Росії