Вранці у понеділок, 25 вересня, на аеродромі "Халіно" в Курській області відбулася атака, яку, як повідомляється, було здійснено за допомогою безпілотника по приміщенню, де розміщується керівництво 14-го гвардійського винищувального авіаційного полку під командуванням командира Жданова.

Про це пишуть «ФАКТИ», посилаючись на джерела у Головному управлінні розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.

Внаслідок нападу постраждали, зокрема командир 14-го авіаційного полку, один із його заступників, група офіцерів-авіаторів, представник військової контррозвідки ФСБ та співробітники аеропорту. Інцидент викликав серйозне занепокоєння в РФ.

Точні деталі та обставини нападу залишаються неясними, а джерела у розвідці надали різні версії цієї події. За однією з версій, дрон був перехоплений неподалік аеродрому і нібито благополучно приземлився на злітно-посадковій смузі. Згодом керівництво авіаційного полку та співробітники ФСБ підійшли до безпілотника для огляду та фотографування. Однак під час перевірки, як повідомляється, вибухнули боєприпаси дрону.

Ситуація швидко розвивається, і, ймовірно, продовжуються розслідування для збирання додаткової інформації та з'ясування всіх масштабів події. Щоб отримати повне уявлення про цей інцидент, дуже важливо покладатися на офіційні заяви та перевірену інформацію. Такі події потребують всебічного розслідування для точного встановлення фактів та наслідків. Крім того, джерела у розвідці вказали, що можуть статися подальші напади на Курськ.

Важливо зауважити, що згідно з повідомленням, під час атаки поранені або загинули:

- командир 14-го авіаполку;
- один із його заступників;
- Група офіцерів-авіаторів;
- Представник військової контррозвідки ФСБ;
- Працівники аеродрому.

Читайте також:

Збігається з датою "судного дня": поряд із Землею пролетять одразу три астероїди

Останні дні Путіна: армію знищено, економіку зруйновано. У США зробили історичну заяву

Машину одразу викине на зустрічну смугу: чому може луснути шина та що потрібно знати