Попереджений значить озброєний! Дізнайтесь, які сюрпризи зірки підготували для "обраних" на найближчі сім днів.

Овен

У цей період енергія та впевненість у собі Овнів допоможуть привернути увагу інших. Гороскоп на тиждень з 25 вересня по 1 жовтня для знака Овен каже: якщо ти можеш про це мріяти, то й зробити це зможеш. Зірки радять Овнам почати діяти – і тоді вони зможуть переконатись, що для них немає нічого неможливого.

Самотні Овни зможуть зустріти свою другу половинку, а сімейні – зміцнити зв'язок із партнером.

Близнюки

Гороскоп на тиждень з 25 вересня по 1 жовтня для знака Близнюки каже: зроби мрії сильнішими за свої страхи! Зірки радять Близнюкам, якщо вони по-справжньому чогось бажають, то їм потрібно знаходити можливості, а не шукати сотні відмовок.

Комунікативність та товариськість Близнюків будуть дуже корисні цього тижня. Ви будете потрібні на роботі і вдома. Прагніть знайти час і для колег, і для близьких.

Лев

Гороскоп на тиждень з 25 вересня по 1 жовтня для знаку Лев каже: велика наука жити щасливо полягає в тому, щоб жити лише теперішньому. Зірки нагадують, що жаль про минулі помилки та страх перед невідомістю майбутнього лише відволікають від життя.

Левам цього тижня потрібно продемонструвати креативність. Ще б пак, у цей період з'являться можливості для самореалізації в мистецтві, захопленнях та будь-яких творчих починаннях.

Стрілець

Гороскоп на тиждень з 25 вересня по 1 жовтня для знака Стрілець каже: мовчання – найкраща відповідь на безглузді запитання. Зірки рекомендують будь-які суперечки та конфлікти гасити і не вплутуватися в них.

Крім того, Стрільці можуть несподівано вирушити в цікаву чи далеку подорож. Ви можете познайомитися з новими культурами та людьми.

Козеріг

У цей період Козерогам слід зосередитись на своїй кар'єрі та професійних якостях. Для вас можуть відкритися нові можливості на роботі або можливість піднятися кар'єрними сходами.

Гороскоп на тиждень із 25 вересня по 1 жовтня для знаку Козеріг каже: ти здатна на все! Не смій сумніватися і не дозволяй іншим переконувати тебе в цьому. Доводь правоту, борись і відстоюй свої ідеї. І давай домовимося: з сьогоднішнього дня у твоєму словнику немає слова "неможливо".

Читайте також:

Оголосили на всю Верховну Раду: не стало відомого народного депутата. Все сталося миттєво

Путін залишився без найголовніших офіцерів авіації: подробиці удару по Курську

Просто холод по шкірі: що росіяни зробили з головним готелем Одеси та з морським вокзалом. Фото