Астрологія може бути веселим та цікавим способом вивчення особистих ідей та передбачень. Ось чотири знаки зодіаку, як повідомляє «today», які український астролог Влад Росс назвав потенційно щасливими у жовтні 2023 року:

Риби.

Для Риб жовтень прогнозується як спокійний та розмірений місяць без значних подій чи трагедій, що змінюють життя. Цей період може запропонувати стабільність та спокій у різних аспектах життя.

Близнюки.

Близнюки можуть відчувати радість у різних сферах свого життя, від любові до фінансів. Вони можуть досягти успіху в роботі та бізнесі, потенційно відкривши нові джерела доходу, які дозволять робити великі покупки.

Водолій.

Астрологи пророкують Водоліям захоплюючу подорож, нові враження та можливості для навчання у жовтні. Студенти можуть досягти успіху у своїй курсовій роботі, а зіркові експерти радять переїхати (якщо це заплановано) та присвятити час духовним практикам.

Терези.

Очікується, що Терези будуть найщасливішими у жовтні, особливо якщо вони беруть участь у дипломатичній діяльності на користь своєї країни, компанії чи родини. Ті, хто полягає у серйозних стосунках, можуть отримати пропозицію руки та серця або звістку про поповнення в сім'ї.

Важливо пам'ятати, що астрологія ґрунтується на системах переконань, а не на наукових доказах. Прогнози можуть бути узагальнені і не можуть бути застосовні до всіх. Людям слід сприймати астрологічні ідеї з часткою скептицизму і приймати життєві рішення, ґрунтуючись на особистих судженнях, обставинах та критичному мисленні.

Читайте також:

Будьте готові до великих проблем: в Україні почали відключати газ у багатоповерхівках. Що потрібно знати

Як правильно "прикурити" машину, якщо сів акумулятор: не переплутайте клеми

Ваші бажання нарешті здійсняться: 5 знаків Зодіаку, яким пощастить найближчими днями