Якщо вірити пошуковим ресурсам, то запитів "пристріт і псування" 4 мільйони. Але при цьому прямих - "як навести псування" - 5400 звернень, а як зняти - 150 000. А це означає лише одне - коли у людей не складається кар'єра, або фінансова криза, то багато невдач зі свого життя пов'язують із магією.

Водночас не варто все-таки недооцінювати таке почуття, як заздрість. По-перше, заздрість практично в кожної людини породжує комплекс неповноцінності - невпевненість у своїх професійних, сексуальних, комунікативних та інших здібностях.

Так, за статистикою, 95% людей часто сумніваються в собі. Разом з тим, когось ця обставина змушує активно працювати, щоб зробити себе сильнішим, успішнішим, привабливішим, забезпеченішим, вільнішим, гармонійнішим, а хтось береться очорняти ближніх, використовуючи навіть магію.

Саме з цієї причини психологи радять, щоб уникнути кривих поглядів та заздрощів від оточуючих, намагатися тримати своє життя в секреті. Найкраще вести звичайне життя і допускати в нього лише найближчих і щирих людей. Не поділися з усіма на роботі своїми успіхами чи новими покупками. Не викладай фотографії найдорожчих подарунків у соціальні мережі.

Якщо так сталося, що є підозра на псування, то допоможе нескладний ритуал.

Насамперед, до ритуалу потрібно підготуватися. Для цього необхідно купити в церкві звичайні свічки та розтопити їх на водяній бані. Свічки мають бути нові, не використані.

Крім того, перед ритуалом бажано сходити до церкви і поставити свічки за здоров'я всім своїм друзям, родичам та ворогам.

Проти чарівництва і чаклунства треба сім днів поспіль читати рідкісну заклинальну молитву свщмч. Кіпріану. До речі, молитися від чарівництва і чаклунства можна розпочинати будь-якого дня, незалежно від фази Місяця.

Під час читання запаліть свічку, потрібно звичайно усамітнитися, що б вам ніхто не заважав. Якщо ви знімаєте порчу з іншої людини, молитву краще читати посадивши людину посередині кімнати, а слова молитви шепотіти над її головою.

Якщо ви вирішили очистити саме себе, будьте готові що під час прочитання молитви вам постійно хтось заважатиме, а ще ви можете самі просто збиватися, позіхати і навіть плакати- тому якщо вже Ви почали не в жодному разі не зупиняйтесь, з кожним новим прочитанням читання молитви даватиметься легше.

Що ж до розплавленого воску, це ритуал, щоб дізнатися, хто бажає людині зла. Візьміть мисочку з водою і потрібно потихеньку виливати у воду віск. У цьому весь час, поки ллється віск, необхідно вимовляти такі слова: "Віск наливаю, ворога виливаю".

Коли віск закінчиться, у мисці з водою утворюється якась постать. Уважно подивися на неї, покрути з усіх боків. У цій фігурі кожен обов'язково дізнається про знайому людину. Саме ця людина і чаклує на псування та невдачі. Найчастіше цією людиною виявляється близький друг, який знає всі плани та секрети людини.

До речі, після того, як ритуал буде проведено, бажано кілька днів ні з ким не спілкуватися та не бачитися. Але саме ця людина, яка навіла псування та негатив, прагнутиме побачитися з тобою дуже терміново. Він спробує повернути людині цю негативну енергію через подарунок чи продукт харчування.

Читайте також:

Українська мольфарка: зараз псую на Путіна наводять усі – чаклуни, маги та екстрасенси

"Бачу цифру 5": відома чаклунка розповіла, коли Україна повністю переможе Путіна

Підливала в келих «чаклунські» напої. Тіна Кароль «похмурила» Дана Балана незвичайним методом