Фінансова тема у жовтні 2023 року визначатиметься Венерою у Діві. Після довгого проходження по знаку Лева 9 жовтня Венера залишить цей знак зодіаку і перейде в Діву, тому успіх у коханні та фінансових справах залишить Лева і прийде до Діви.

Астролог прогнозує, що у жовтні 2023-го люди витрачатимуть гроші дуже акуратно, стануть економнішими.

"Велика ейфорія від витрат, яка спостерігалася за Венери у Леві, зійде нанівець. До речі, ми це відчуємо і на допомозі Україні: якщо раніше нам виділяли піпеткову допомогу зброєю, то тепер буде піпеткова допомога грошима, при цьому буде жорсткий контроль, стежитимуть за кожним пенні. Все це обумовлено тим, що Венера в Діві дуже скрупульозна і береже кожну копійку", - заявив Росс.

Також він зазначив, що буде складним і транзит Венери та Сатурна 10 жовтня. Поблизу цієї дати потрібно бути обережнішими з грошима і не розпочинати жодних важливих фінансових справ. Цього дня можуть ошукати на гроші.

"Також 10 жовтня не варто робити ніяких важливих покупок, особливо слід утриматися від придбання нерухомості. Якщо вкласти гроші в будівництво 10 жовтня, воно може бути заморожене, і ви залишитеся ні з чим. Тому ніяких довгострокових покупок не варто робити", - підсумував астролог. .

Читайте також:

Гроші просто на землі: для чого українці збирають каштани у парках і скільки за них платять

Переселенці отримають гроші на оренду житла: що потрібно про це знати

Не викидайте гроші на вітер: які дрова найкраще купувати, щоб у будинку довго трималося тепло

За ремонт, який українці зробили власним коштом, повертатимуть гроші. Що потрібно знати