У Калузької області стався своєрідний інцидент: вчителі та студенти святкували майбутній день народження Володимира Путіна, цитуючи слова Степана Бандери, тримаючи в руках портрет президента Росії. Відео цієї незвичайної події було опубліковано на каналі YouTube.

Про це пише «apostrophe»

Нетрадиційне святкування стало результатом листа, надісланого на електронну пошту школи нібито від регіонального відділення "Єдиної Росії". У листі пропонувалося підготувати сюрприз до дня народження Путіна, який припадає на 7 жовтня, та додавалися сценарій та додаткові матеріали.

Вітання Путіну словами Бандери
Вітання Путіну словами Бандери

Прагнучи виконати прохання, викладачі заручилися допомогою учнів. На їхнє здивування, студентам було запропоновано вивчити цитати Степана Бандери, видатного діяча боротьби за незалежність України на початку 20-го століття, який досі має послідовників серед деяких росіян. У рамках святкування навіть надрукували та виставили його портрет.

Вітання Путіну словами Бандери
Вітання Путіну словами Бандери

Проте пізніше з'ясувалося, що листа відправив відомий пранкер Владислав Бохан. Жарт успішно обдурив шкільну адміністрацію, наголосивши на готовності виконувати накази, навіть якщо вони суперечать усталеним принципам чи переконанням.

Читайте також:

Українці сумують: на фронті не стало відомого українського музиканта

Встигніть спробувати, доки не закінчився сезон: рецепт чудових смажених пиріжків з гарбузовим

Американці позаздрять: як виглядає унікальний позашляховик, зроблений з "Таврії" та ВАЗу