Драцена

Щоб залучити у своє житло успіх та везіння, слід купити драцену. Це привабливе деревце, схоже на мініатюрну пальму, родом із південних країн. Воно красиве, його легко доглядати, росте повільно. За весь час присутності поряд з людиною воно позитивно впливає на атмосферу навколо.

Юкка

Американська рослина юкка теж часто зустрічається у продажу і вважається кімнатною квіткою. Вона належить до сукулентів, невибаглива у догляді та спокійно приживається у квартирах. Високе стрілчасте листя з колючками добре вписується в сучасний інтер'єр мінімалізму. За зовнішній вигляд юкку часто обирають чоловіки до своєї квартири. Відсутність квітів у куща не бентежить, а навіть подобається тим, хто намагається створити вдома модний та лаконічний інтер'єр. Юкка притягує удачу і створює гарну атмосферу, як і алое та кактуси – теж сімейство колючих південних сукулентів.

фікус

Цей кущ або дерево має кілька сортів – від крупнолистого фікуса з темним овальним листям, до штамбового деревця фікуса Бенджаміна. Різноманітність сортів допомагає людям вибрати відповідний за стилем та за зовнішнім виглядом для свого будинку. Жінки вірять, що фікуси допомагають залучити щастя, благополуччя у фінансах та особистому житті, приносить удачу породіллям.

Читайте також:

Енергетика у вашому будинку буде завжди поганою: названо 8 звичок, що притягають біди

Приносить удачу, береже від бід: чому треба тримати квіти лаванди у будинку

Терміново це викидайте: названі предмети, які притягують лихо до вашої оселі