Володимир Путін, лідер Кремля, заявив про ймовірну готовність Росії брати участь у мирних переговорах. Однак він покладає провину за відсутність діалогу на Україну, стверджуючи, що президент України Володимир Зеленський видав указ, який забороняє переговори.

Про це пише «obozrevatel»

Путін зробив це твердження в інтерв'ю Центральному телебаченню Китаю, яке було записано перед його запланованим візитом до Китаю в жовтні 2023 року.

"Ну, як же можна вести переговори, якщо вони цього не хочуть, та ще й документ видали нормативний, який забороняє вести ці переговори", – заявив Путін.

Намагаючись встановити умови для Києва, Путін запропонував Україні відкликати «документ» і висловити готовність до переговорів, спрямованих на припинення конфлікту.

"Ми готові, зокрема, використовуючи пропозицію наших китайських друзів", - каже диктатор.

У тому ж інтерв'ю російський президент наголосив на похвальні якості китайського лідера Сі Цзіньпіна, що деякі можуть назвати відвертим лестощами. Про майбутній візит Путіна до Пекіна було оголошено влітку того ж року.

Варто нагадати, ким насправді є президент РФ. Він не збирається поступатись і хоче всіма силами захопити Україну. Однак завдяки українським Героям та партнерам України Путін не може досягти своєї мети.

Читайте також:

За такий дадуть кілька квартир і дачу: у занедбаному гаражі знайшли унікальне авто, яке припадало пилом 45 років

Дуже хитрий трюк: навіщо закордонні водії ставлять пляшку води на дах припаркованої машини

Ви будете на сьомому небі від задоволення: рецепт картоплі, фаршированої куркою та грибами