У комплексному дослідженні, проведеному американськими дослідниками протягом 17 років із вивченням медичних записів приблизно 30 000 учасників, безпечну норму споживання яєць було визначено на рівні близько 2-3 яєць на тиждень.

Це дослідження проливає світло на важливість розуміння впливу споживання яєць на здоров'я.

Дослідження показало, що надмірне споживання яєць може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям і вчені виділили ключовий фактор: жовток в середньому містить 185 мг холестерину.

Це відкриття наголошує на важливості збалансованого харчування та уважного ставлення до споживання холестерину.

Крім того, дослідження показало, що прийом 300 мг цієї органічної сполуки підвищує ризик серцево-судинних захворювань, включаючи ішемічну хворобу серця, на 17% та ймовірність передчасної смерті на 18%.

Це наголошує на необхідності усвідомлення людьми потенційних наслідків своїх дієтичних рішень, особливо щодо рівня холестерину та здоров'я серця.

Медичні працівники попередили, що щоденне вживання двох яєць може збільшити ризик серцево-судинних захворювань на 27% та ризик передчасної смерті на 34%.

Ці результати є яскравим нагадуванням про вирішальну роль, яку дієта грає в нашому загальному добробуті і довголітті.

Важливо, що з отриманні цих результатів дослідження не враховувало такі чинники, як вік добровольців, рівень їхньої фізичної активності чи його звички.

Таким чином, хоча ці результати дають цінну інформацію, індивідуальний вибір здоров'я має також враховувати інші аспекти способу життя та історії здоров'я.

Читайте також:

Її не відрізнити від "Докторської": рецепт домашньої горохової ковбаси "Від тітки Сари"

Як зберегти акумулятор, якщо ви взимку рідко користуєтесь своїм автомобілем

Люди спочатку про це і не здогадуються: які грошові борги можуть перейти разом із спадком