Мобільний додаток «Дія» в Україні представив карту непорушних точок, яка допоможе користувачам залишатися на зв'язку під час відключення електроенергії взимку.

Про це повідомляють «ФАКТИ»

«Карта Пунктів незламності в „Дія“! Працює навіть без Інтернету. Знайти найближчий Пункт незламності, перевірити, чи є там все необхідне, і побудувати маршрут тепер можна за кілька кліків у Дії. Працюємо, щоб ви залишалися на зв'язку навіть під час блекаутів!» – йдеться у повідомленні.

Ось як це працює:

Відкрийте програму «Дія».

Натисніть «Послуги» та оберіть «Пункти незламності» .

Виберіть регіон і завантажте картку або поділіться місцезнаходженням.

Дія відобразить пункти незламності в радіусі 1,5 км від вашого розташування.

Ви можете використовувати фільтри залежно від ваших потреб, наприклад, Інтернет, Мобільний зв'язок, генератор або пандус.

Для завантаження картки вам знадобиться лише підключення до Інтернету; після цього ви зможете скористатися сервісом офлайн.

З міркувань безпеки точки незламності не відображатимуться в деяких областях, зокрема Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській та частково в Харкові, Чернігові, Дніпропетровську та Миколаєві.

«Інтернет вам знадобиться один раз – під час завантаження карти, далі зможете користуватися сервісом та офлайн. З міркувань безпеки Пункти незламності у Херсонській, Донецькій, Запорізькій та Луганській областях не відображатимуться. Також частково у Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Миколаївській. Заходьте в „Дію“, завантажуйте потрібну картку та будьте на зв'язку. Переможемо», - повідомляється українцям.

Ця функція покликана допомогти українцям залишатися на зв'язку під час вимкнення електроенергії, гарантуючи їм доступ до основних послуг та ресурсів.

Читайте також:

Купюра з якими літерами у серійному номері приносить удачу: подивіться, чи є у вас така в гаманці

Голова буде ясна: названо 3 продукти, які допомагають позбутися похмілля

Готується всього 15 хвилин, а насолоджуватися будете весь вечір: рецепт швидкого коржика з куркою та сиром