Фіалка - це популярна кімнатна рослина, яка цінується за свою красу та невибагливість. Однак, на думку деяких людей, фіалка може приносити негативний будинок.

Докладніше про те, чому у квартирі не можна тримати фіалки, читайте у нашому матеріалі.

Існує три основні застереження, пов'язані з фіалками:

  • Фіалка - краде особисте щастя. Вважається, що фіалка має потужну жіночу енергетику, яка може відлякувати чоловіків. Тому чоловікам у будинку, де багато фіалок, може бути некомфортно і вони можуть покинути цей будинок.

Ця прикмета полягає в тому, що фіалки асоціюються з жіночим початком. Вони часто використовуються у весільних букетах, символізуючи кохання та відданість. Тому деякі люди вважають, що фіалки можуть відлякувати чоловіків, які не хочуть почуватися пригніченими жіночою енергетикою.

  • Фіалка висмоктує енергію. Фіалки виділяють вуглекислий газ, який може негативно впливати на здоров'я людини. Тому, якщо фіалки стоять у спальні, де люди сплять, вони можуть почуватися втомленими та пригніченими.

Це твердження підтверджується науковими дослідженнями. Фіалки виділяють вуглекислий газ у нічний час, коли люди сплять. Якщо в спальні погано провітрюється, то концентрація вуглекислого газу може підвищитися, що може призвести до погіршення сну, головного болю та інших проблем зі здоров'ям.

  • Фіалка - символ скорботи. Фіалки раніше висаджували на могилах, тому деякі люди вважають, що вони приносять до будинку невдачі та хвороби.

Ця прикмета полягає в тому, що фіалки асоціюються зі смертю. Вони часто використовуються на похороні, символізуючи скорботу та пам'ять про покійного. Тому деякі люди вважають, що фіалки можуть приносити до будинку негатив.

Читайте також:

Спатимете як немовля: 5 кімнатних рослин, які покращують сон і позбавляють безсоння

Вони обов'язково повинні бути в квартирі: названі рослини, що захищають будинок від зла та бід

Так ваша орхідея ще ніколи не цвіла: що потрібно зробити, щоб рослина була обліплена квітками