В Україні в чотирьох поїздах буде додано окремі жіночі купе, починаючи з 15 листопада. Це доповнення до вже існуючих чотирьох поїздів із жіночими купе. Квитки можна придбати через програму "Укрзалізниці".

Ось список поїздів, в яких будуть доступні жіночі купе:

  1. Потяг №17/18 Харків – Ужгород.
  2. Потяг №29/30 Київ – Ужгород.
  3. Поїзд №3/4 Запоріжжя – Ужгород.
  4. Поїзд №26/236 Одеса – Рахів.

Квитки для цих жіночих купе можна придбати з 27 жовтня. Ви зможете придбати квитки на ці поїзди за 20 днів до відправлення.

Місця в жіночих купе будуть позначені в додатку, і в них зможуть сісти лише жінки та діти до 5 років. Вартість квитків у жіночих купе буде такою самою, як і у звичайних купе того ж класу в тому ж поїзді.

Вибір поїздів для додавання жіночих купе був зроблений на основі двох факторів: тривалі маршрути, на яких багато жінок з дітьми, та потреба у нових напрямках, таких як Одеса, Запоріжжя, Івано-Франківськ та Рахів.

Вже існуючі жіночі купе в інших поїздах користуються популярністю та заповнюються на 93%. Вони доступні в наступних поїздах:

  1. Потяг №81/82 Київ – Ужгород.
  2. Потяг №41/42 Дніпро – Трускавець.
  3. Потяг №75/76 Київ – Кривий Ріг.
  4. Потяг №15/16 Харків – Ясіня.

Також варто зазначити, що в українських поїздах та на вокзалах з'явиться воєнізована охорона в особі маршалів залізничної безпеки, що підвищить рівень безпеки на залізничному транспорті.

Читайте також:

Цей простий домашній засіб вам допоможе: що зробити, щоб кіт перестав мітити у квартирі

Обов'язково на 20 сантиметрів: чому саме на таку глибину закладають добрива восени

Коронна страва для кожної п'ятниці: рецепт найсмачніших млинців на пиві з картоплею, цибулею та сиром