Керівнику Рівненського обласного військкомату, Сергію Луцюку, знову звинуватили. Цього разу він підозрюється в тому, що не повідомив про свій стан, який оцінюється більш ніж у 46,6 мільйонів гривень. Смішно, що частина цієї суми насправді оформлена на його тітку, яка на пенсії.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань, прес-служба Спеціалізованої прокуратури Західного регіону.

Дослідження, проведене Державним бюро розслідувань (ДБР), виявило, що Сергій Луцюк володіє нерухомістю та землею на суму понад 46,6 мільйона гривень. Він має великий будинок у курортній зоні "Буковель" площею 280 квадратних метрів. Також він будував розкішне "котеджне містечко" на сусідній ділянці, що площею майже 500 квадратних метрів. Крім того, він має дачу площею 316 квадратних метрів неподалік Яремче, з домашнім більярдом і ставком, де він розводив дорогу рибу.

Керівник Рівненського військкомату підозрюється у прихованні величезного стану

Проте за офіційними документами, все це майно належить його тітці та якомусь посереднику. Крім того, в Івано-Франківську було знайдено 3 квартири загальною площею близько 200 квадратних метрів та два гаражні приміщення, що належать Луцюку. Там виявили безпілотний літальний апарат (квадрокоптер), який використовується військовими на передовій. Походження цього квадрокоптера також буде розслідуване.

ГБР стверджує, що телефонні розмови та листування Сергія Луцюка підтверджують його причетність до цієї нерухомості. Він ухвалював рішення про будівництво, вів переговори про ціну об'єктів і укладав угоди на чужі імена. Різниця між вартістю цієї нерухомості та її офіційним доходом становить понад 46,6 мільйонів гривень.

Наразі Сергій Луцюк перебуває під вартою і не має права на викуп. Він намагався оскаржити це рішення, щоб повернутися на свою посаду, але його клопотання було відхилено. Якщо його провину підтвердять, йому загрожує до 12 років ув'язнення.

Читайте також:

Ви їх бачите в холодильнику щодня: названі продукти, які найшвидше руйнують печінку

Нечиста сила оселиться у вашій квартирі: чому не можна залишати чайну ложку у чашці

Життя зруйноване, мені дуже страшно": Віра Брежнєва вперше розповіла про розлучення з Костянтином Меладзе