"Не бійтеся ризикувати і програвати. Невдачі допомагають знайти помилки, що заважають перемозі. І якщо людина падала багато разів, вона вже знає, як піднятися. Реалізуйте найдивніші ідеї, якщо впевнені в успіху. Можливо, ваша ідея принесе популярність і прибуток", - впевнений засновник компанії Motorola Пол Галвін. Тому вже нікого не дивують досить дивні ідеї про вигляд смартфона від Motorola.

Стало відомо, що дивні ідеї Motorola ще не закінчилися. Так, на заході Lenovo Tech World був представлений прототип смартфона з діагоналлю 6,9″ і задньою поверхнею з текстурою носка. Пристрій можна зігнути навпіл і носити на зап'ясті як розумний годинник або поставити на стіл.

"Користувачі можуть обернути пристрій навколо зап'ястя, щоб отримати ті ж відчуття, що на зовнішньому дисплеї Motorola Razr+, і залишатися на зв'язку в дорозі", - наголосили представники розробника під час презентації. Втім, поки що неясно, наскільки добре він буде закріплений на руці в такому положенні.

Відомо, що дисплей є гнучкою OLED-панелью з роздільною здатністю FHD+, а прототип отримав назву смартфона з "адаптивним дисплеєм". Користувачі можуть не тільки складати телефон, але й згортати його в підставку або використовувати як розумний годинник.

Розмір екрану складає 6,9 дюйми, як у звичайного Android-смартфону на сьогоднішній день. У згорнутому стані програмне забезпечення автоматично підлаштує екран на 4,6 дюйми.

Прототип розкриває додаткові функціональні можливості пристрою. У згорнутому стані та використовуючи підставку, користувачі можуть зробити фотографію, відійшовши від телефону. Завдяки генеративній технології, пристрій також зможе підбирати шпалери, які найкраще поєднуються з вашим одягом, коли він використовується як розумний годинник на зап'ястя.

Зазначимо, що на даний момент невідомо, чи буде представлений у жовтні 2023 смартфон вироблятися серійно для широкого споживача.

Читайте також:

Шамани Путіна не допомогли: у Росії масово перестають працювати найпопулярніші китайські смартфони

Для чого деякі люди обгортають смартфон фольгою: це міф чи справді воно працює?

Справжній смартфон на колесах: у мережі показали перші фото спорткара від Xiaomi

Тепер одяг можна приміряти через смартфон: Google здивував новою функцією