Існує чимало жартів щодо того, що в жіночій сумці можна знайти все, тому що представниці прекрасної статі побоюються, що у них не виявиться якогось важливого предмета під рукою. Однак деякі речі можуть зіграти злий жарт зі своєю власницею.

Так, кожній жінці слід розуміти, що сумка це не просто модна деталь. Ще б пак, крім функціонального значення сумочка має свою енергетику, як і будь-який інший предмет. Біоенергетика вважає, що деякі предмети можуть стати причиною бідності, злиднів, невдач і всіляких проблем. Особливо якщо вони постійно перебувають із жінкою.

Ось ті предмети, які в жодному разі не можна носити в жіночій сумочці.

Зламані або невикористані предмети

Не варто носити з собою поламані речі, оскільки це стає справжнісіньким магнітом для негативних подій. Ці, здавалося б, нешкідливі речі здатні не лише збирати пил, а й застоювати і навіть висмоктувати енергію. Тому раз на тиждень варто проводити "ревізію" у своїй сумочці, ретельно оглядаючи кожен предмет.

Голки та шпильки

Це не ті предмети, які варто носити із собою. Всі колючі та ріжучі інструменти краще навіть не класти в жіночу сумку. Ігноруючи правила, ви відлякуєте везіння та удачу. Якщо потрібно взяти голку та нитки, їх слід покласти в пакет, а потім вже в сумку. Існує спеціальний обряд, який допомагає заговорити шпильку на удачу. Якщо виконати за всіма правилами ритуал, то вона стане потужним оберегом, який захистить свого власника від різних неприємностей.

Неоплачені рахунки та квитанції

Ніщо так не кричить про енергію бідності, як неоплачені рахунки і зім'яті квитанції, що завалялися на дні сумки. Вони вбрали всю силу фінансових зобов'язань, і місця для нових грошових потоків у вас просто не залишається. Тому такі папери потрібно видаляти з сумки відразу після оплати.

Читайте також:

Краще їх позбутися: чому насправді не можна вішати магнітики на холодильник

Можна потрапити до реанімації: які гриби не можна вживати з алкоголем

Не повторюйте цю помилку: що не можна ставити поруч із портретом людини, якої вже немає

Чому не можна відзначати 40 років: названо 7 причин, про які багато хто і не здогадувався