В Україні відбулося спрощення процесу придбання залізничних квитків на потяги, що прямують до словацького міста Кошице, з кількох українських міст, включаючи Запоріжжя, Дніпро та Львів. Ця зміна внесла значну зручність у плануванні поїздки та бронювання квитків.

Про це повідомили у самій компанії .

"У мобільному додатку УЗ виберіть місто відправлення та натисніть "Знайти". У результатах пошуку ви зможете знайти пропозицію про пересадку на ст. Мукачеве, вибрати місця в обох поїздах (до і після пересадки) та придбати два квитки одним кліком", - йдеться в повідомленні.

Придбання квитків у цьому мобільному додатку стало ще зручнішим завдяки функції пошуку квитків з пересадкою на станції Мукачево. Ви зможете легко знайти і забронювати місця в першому поїзді до пересадки і в другому поїзді, що відправляється в Кошице. При цьому важливо зазначити, що тривалість пересадки на станції Мукачеве становить 1 годину 26 хвилин у дорозі в Кошице та 52 хвилини у зворотному напрямку.

Для вашої зручності, ось розклад двох поїздів до Кошице:

  1. Потяг №961 відправляється з Мукачева о 14:48 та прибуває до словацького міста о 18:17.
  2. Потяг №963 відправляється з Мукачева о 18:16 та прибуває до Кошиця о 21:33.

Ціна квитків на ці поїзди складає 404,59 гривень та надається можливість подорожувати лише на місцях 2-го класу. Важливо, що поїзди в напрямку Кошице курсують щодня, що надає вам більшої гнучкості при виборі дати відправлення.

Якщо ваша поїздка передбачає подальшу подорож після прибуття в Кошице, у вас є два варіанти:

  1. Пересідайте на нічний поїзд R 614 Zemplin, який відправляється з Кошице о 23:45 і прибуває до Братислави, столиці Словаччини, о 05:33.
  2. Або вибирайтеся на нічний поїзд EN 442 Slovakia, який відправляється з Кошице о 22:08 та прибуває до Праги, столиці Чехії, о 07:38.

Нещодавно також з'явилася інформація про те, що "Укрзалізниця" змінила маршрут поїзда Варшава – Коломия, і тепер цей поїзд прямуватиме до Чернівців. Перший рейс за новим маршрутом заплановано на 14 листопада. Ці зміни забезпечують більш зручні та різноманітні варіанти для подорожей та відкривають нові можливості для поїздок до Словаччини та інші цікаві напрямки.

Читайте також: