Як свідчать древні повір'я, велика кількість порожнього посуду, а саме порожніх банок і посуду, може вплинути на наше життя і навколишній світ. Віриться, що такі предмети можуть нести в собі енергетику руйнування та порожнечі. Тому важливо знати, як поводитися з порожнім посудом та банками, щоб залучати позитивні події та уникати бід.

Насамперед, варто мати спеціальне місце для зберігання порожніх банок та посуду. Ідеальним варіантом буде приміщення у підвалі або іншому віддаленому місці. Вважається, що тримати порожній посуд на очах, особливо на столах, може символізувати порожнечу та бідність у вашому житті.

Якщо з яких-небудь причин у вас немає можливості позбутися порожнього посуду, ви можете заповнити її чимось, щоб нейтралізувати її негативний вплив. Наприклад, киньте у банку невелику жменю крупи, монетку чи цукерку. Потім закрийте банку і переверніть її дном догори.

Тріснуті банки та посуд також мають своє значення у повір'ях. Вони вважаються провісниками сварок та конфліктів у сім'ї. Тому якщо ви виявили тріщини в посуді, краще позбавтеся її, щоб уникнути можливих проблем.

Не варто повертати іншим порожній посуд. За повір'ями, це може приносити біди та неприємності. Щоб уникнути негативних наслідків, завжди поміщайте щось усередину перед поверненням посуду, цукерки, монети або інші дрібниці.

Варто звернути увагу на скляні банки. Якщо банк випадково впав, але при цьому не розбився, це може розглядатися як знак радісних новин, можливого прибутку або приходу гостей. Слід пам'ятати, що скляний посуд не рекомендується повертати порожнім.

Якщо раптом ви виявили, що в банку "поселилася" якась жива сутність, чи то метелик, чи павук, це також несе свої послання. Метелик може символізувати успіх у справах і любові, тоді як павутину, пов'язану з павуком, можна інтерпретувати як попередження про те, що поруч з вами знаходяться недоброзичливі люди.

Не можна забувати і про те, що миття посуду найкраще проводити вдома, інакше це може принести негатив як вам, так і господарям, у яких ви гостете. Вважається, що якщо вільна людина захоче помити ваш посуд у вас вдома, це може бути знаком удачі в коханні.

І, нарешті, якщо вам подарували посуд, не забудьте його ретельно проминути перед використанням. Не зберігайте новий посуд поруч із старим і брудним, поки не помиєте його. В іншому випадку, на вас можуть чекати небажані проблеми та негаразди.

Читайте також: