На Тернопільщині сталася серйозна дорожня пригода, в якій одна людина загинула, а ще четверо отримали травми. Автомобіль Infiniti FX35 виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Peugeot 406.

Цю інформацію розповсюдила прес-служба Головного управління Національної поліції України у Тернопільській області. За інформацією видання "20 хвилин", водієм Infiniti FX35 виявився адвокат, син судді з Чорткова.

Поліція повідомила, що пригода сталася на трасі Монастириська – Бучач – Чортків – Скала-Подільська. Водія Infiniti затримали і у нього взяли зразки крові для перевірки на наявність алкоголю.

Внаслідок аварії загинув водій іншої машини Peugeot, йому було 51 рік. Він зазнав тяжких травм, від яких не зміг врятуватися. Пасажирка Peugeot, жінка 45 років, теж постраждала та була госпіталізована.

Також постраждали троє пасажирів із Infiniti, включаючи чотирирічну дівчинку.

Видання " 20 хвилин " повідомляє, що за кермом Infiniti FX35 був син судді на ім'я Дмитро К. Його мати також була в машині. Журналісти розмовляли з матір'ю потерпілої жінки, яка їхала до Peugeot. Вона розповіла, що її дочка зараз перебуває у реанімації у критичному стані, а зять загинув до приїзду медичної допомоги.

Читайте також: