Перші вихідні листопада в Україні обіцяють бути відносно теплими з короткочасними дощами у різних регіонах. У деяких південних районах температура може досягати від +21° до +23°, тоді як у решті країни очікується температура від +12° до +19°. Прогноз погоди базується на даних «УНІАН».

У Києві у суботу очікується похмура погода, нічна температура близько +7°, денна близько +14°, дощ. У неділю очікується підвищення температури до +11° вночі та +15° вдень, мінлива хмарність.

У Львові у суботу ввечері буде близько +7°, вдень до +15°, хмарно. Вночі в неділю буде прохолодніше +6°, а вдень температура досягне +12°, хмарність та похмурість, що супроводжуються дощем.

У Луцьку в суботу ввечері очікується +8°, ​​денна температура сягне +14°, мінлива хмарність та прояснення. У неділю буде хмарно та похмуро, температура +6° вночі та +14° вдень, сильний дощ.

У Вінниці у суботу буде повна хмарність, температура коливатиметься від +10° до +14°. У неділю, як і раніше, буде похмуро, температура від +9° до +16°.

У суботу в Одесі мінлива хмарність із проясненнями, нічна температура становитиме +16°, денна - до +21°. У неділю буде майже безхмарно, температура становитиме від +15° до +18°.

У Харкові в суботу буде невелика хмарність, температура +9° вночі та +15° вдень, невеликий дощ. У неділю температура коливатиметься від +13° до +17°, невеликий дощ, небо буде хмарним.

У Дніпрі в суботу очікується невелика хмарність, нічна температура +11 °, денна +17 °, невеликий дощ. У неділю температура становитиме від +12 до +18, погода залишиться невеликою хмарністю з невеликим дощем.

У Сімферополі у суботу очікується хмарність із проясненнями, температура від +11° до +23°. У неділю буде невелика хмарність, температура від +12 до +19°, можливий невеликий дощ.

У Маріуполі у суботу хмарно із проясненнями, нічна температура +13°, денна +18°. У неділю очікується температура від +12° до +19°, хмарність та прояснення.

У Краматорську у суботу мінлива хмарність, температура вночі +11°, вдень +18°. У неділю небо залишиться похмурим з проясненнями, температура коливатиметься від +12° вночі до +19° вдень.

У Сєвєродонецьку у суботу мінлива хмарність, нічна температура близько +10°, денна близько +17°. Невеликий дощ. У неділю небо буде хмарним із проясненнями, температура вночі +11°, вдень +18°.

Буковель.

У суботу буде хмарно і зовсім похмуро, нічна температура опуститься до +5°, а денна до +11°. У неділю нічна температура становитиме +4°, вдень стовпчик термометра покаже +12°, похмуро з проясненнями та дощами.

Моршин (Львівська область).

У суботу очікується мінлива хмарність із проясненнями, нічна температура близько +7°, денна до +14°. У неділю очікується хмарність із проясненням та невеликим дощем, нічна температура +6°, денна +15°.

Трускавець.

У суботу буде хмарно з проясненнями, температура сягне +14°. У неділю продовжиться хмарність із проясненнями, невеликий дощ, температура повітря коливатиметься від +7° до +14°.

Він завантажується.

У суботу очікується мінлива хмарність, температура повітря +13°. У неділю буде хмарно, невеликий дощ, нічна температура від +6° до +11°.

Затока.

У суботу буде мінлива хмарність із проясненнями, нічна температура близько +17°, денна до +21°. У неділю буде ясно та безхмарно, температура повітря коливатиметься від +14° до +18°.

Читайте також:

Це смак вас точно здивує: рецепт швидких закусочних бутербродів по-шведськи

Зараз до такого ніхто не здогадається: для чого радянські водії обливали покришки своїх машин бензином

"Вже поступово паралізує": відомий ведучий шоу "Хто зверху" розповів про раптову хворобу