Під час урочистих заходів, коли люди приємно проводять час та діляться побажаннями за столом, є деякі рекомендації, які можуть допомогти, щоб побажання справдилися. Одна з цих рекомендацій полягає в тому, щоб не пити за майбутнє та не пов'язувати свої побажання з випивкою.

Докладніше про те, чому не можна підіймати тости за успіх та за удачу, читайте у нашому матеріалі.

Це важливо, тому що пити за майбутній успіх може мати непередбачувані наслідки, навіть якщо вони не є очевидними на перший погляд. Коли ви висловлюєте побажання за майбутнє, випадково можете стати на заваді своєму власному щастю та успішному здійсненню планів. Краще зберігати свої надії та бажання в таємниці, щоб не привертати негативну увагу злих духів чи заздрісних людей.

Іноді, як зазначають експерти в галузі потойбічних явищ, після святкових урочистостей деякі люди раптово стикаються з нещастями. Це може бути пов'язано із заздрістю когось із присутніх, який, можливо, усвідомлено чи неусвідомлено, завдає шкоди вашій удачі на астральному рівні.

Крім цього, також рекомендується уникати залишення порожніх пляшок на столі, щоб не залучити бідність у свій будинок. Також розливати напої має той, хто вже почав наливати алкоголь. Вважається, що зміна руки при наливанні може призвести до непомірного вживання алкоголю та сумного настрою за столом. Коли мошка потрапляє в келих, це сприймається як сприятливий знак, що вказує на швидкий прихід фінансових благ.

Читайте також:

Ви будете здивовані обстановці в кімнаті: для чого господині змішують рис із чорним чаєм

Багато господарок не здогадувалися: як використовувати воду після варіння макаронів. Три лайфхаки

Ви здивуєтеся: навіщо досвідчені господині насипають сіль у пральну машину. Це допомагає ліквідувати важливу проблему