Ідею про те, що війна в Україні зрештою завершиться політичними переговорами, а не військовою перемогою, передбачив астролог Олексій Кириченко. На думку Кириченка, це зрушення у бік мирного врегулювання стане для українців очевиднішим у другій половині зими 2024 року або навіть до кінця сезону.

Важливо відзначити, що усвідомлення успіху буде досягнуто за допомогою стратегічного та методичного підходу, що характеризується тим, що він називає досягненням цілей хитрим способом.

Про це пише «apostrophe»

Кириченко прогнозує, що закінчення війни не буде раптовим, подібно до швидкого завершення конфліктів у 1945 році, а відбудеться поступово і плавно. Він очікує, що цей процес розпочнеться із припиненням бойових дій та поступово призведе до інших важливих подій.

"За моїми прогнозами, війна закінчиться не миттєво, як це було 1945 року, а поступово, плавно – спочатку закінчаться обстріли, потім якісь інші процеси", - зазначив астролог.

Заглядаючи у майбутнє, у 2025-2026 роках, астролог прогнозує посилення тенденції до свободи слова та консолідації демократії. Цей зсув очікується не лише в Україні, а й у сусідніх країнах, таких як Росія та Білорусь.

У результаті Кириченко припускає, що у Криму та на Донбасі можуть відбутися по-справжньому демократичні вибори, і Росія більше не зможе зберігати контроль над цими територіями за допомогою військової сили.

Важливо, що астрологічні прогнози мають суб'єктивний і умоглядний характері і не обов'язково можуть відбивати геополітичні реалії ситуації.

Читайте також:

Українцям розповіли, чи потрібні чеки для компенсації вартості ремонту, зробленого власним коштом

Не повторюйте цю помилку: що станеться із праскою, якщо в неї постійно заливати звичайну воду

Учасник "Битви екстрасенсів" розповів, коли в Україні настане мир: доведеться терпіти