Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг наголосив на необхідності посилення підтримки України з боку країн НАТО та європейських союзників, щоб перешкодити президентові Росії Володимиру Путіну здобути перемогу.

Про це пише «obozrevatel»

Столтенберг наголосив на важливості того, щоб Україна залишалася суверенною та незалежною державою в Європі, підкресливши прихильність союзників до підтримки України у боротьбі з російською агресією.

"Ми не можемо дозволити президенту Путіну перемогти. Україна має зберегтися як суверенна, незалежна держава в Європі, і це в наших інтересах – її підтримати", – зазначив генсек НАТО.

Він висловив сподівання, що питання України буде обговорено під час запланованого бізнес-сніданку у рамках Ради міністрів ЄС із зовнішніх зв'язків.

Столтенберг також підтвердив, що термін закінчення війни залишається невизначеним, а військова підтримка України має вирішальне значення для досягнення рішення шляхом переговорів.

"Якщо ми хочемо досягти рішення шляхом переговорів, шлях для цього – продовження військової підтримки для України", – переконаний Столтенберг.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг наголосив на невідкладності посилення підтримки України в її боротьбі проти російської агресії.

Він наголосив на важливості не допустити перемоги Путіна та збереження суверенітету України. Заклик Столтенберга до посилення допомоги пролунав на тлі дискусій, що тривають у Раді міністрів ЄС щодо зовнішніх зв'язків, де ситуація в Україні, як очікується, стане ключовою темою.

Генеральний секретар НАТО підтвердив необхідність стійкої військової підтримки, щоб переконати Кремль у тому, що рішення шляхом переговорів є єдиним життєздатним шляхом уперед.

Читайте також:

Дуже проста хитрість: що треба покласти у льох, щоб не підгнивав урожай і не було цвілі

Видадуть 900 гривень на оплату комунальних послуг: хто зможе отримати цю суму

Хто допомагає королю контрабанди Вадиму Альперіну закривати кримінальні справи та заробляти гроші: ЗМІ розкрили деталі