У ніч на 15 листопада висотна будівля в місті Селидове Покровського району Донецької області зазнала обстрілу з боку Росії, внаслідок чого було завдано значної шкоди. Відомо, що щонайменше одна людина стала жертвою і є побоювання, що під завалами може опинитися ще одна людина.

Про це пише « glavred »

У ДСНС повідомили, що внаслідок нападу було зруйновано під'їзд 4-поверхового житлового будинку. Рятувальникам у співпраці з поліцією вдалося врятувати п'ятьох людей, у тому числі дитини. Серед врятованих були поранені чоловік та жінка, доставлені до медичного закладу, а ще трьом, у тому числі дитині, вдалося вибратися із пошкодженої квартири на четвертому поверсі.

"На місці обстрілу надзвичайники спільно з поліцейськими врятували поранених чоловіка та жінку, яких доставили до медичного закладу. Також із пошкодженої квартири на 4-му поверсі рятувальники допомогли вибратися трьом людям, серед яких і дитина", - йдеться у повідомленні.

Скрин публікації в Telegram
Скрин публікації в Telegram

За попередньою інформацією прокуратури Донецької області, атаку було здійснено окупантами з використанням зенітно-ракетного комплексу С-300. Внаслідок нападу постраждав 50-річний місцевий житель, який отримав струс мозку і був доставлений до медичного закладу у стані середньої тяжкості.

"Внаслідок влучення снарядів однією з вулиць зазнала контузії місцева мешканка 50 років. Вона з гіпертонічною кризою у стані середньої тяжкості доставлена ​​до медичного закладу", - додали в прокуратурі.

Внаслідок конструкції, що обрушилася, 82-річна жінка і 56-річний чоловік отримали травми, з-під завалів було витягнуто тіло 85-річної жінки. Пошуково-рятувальні операції продовжуються, і є побоювання, що під уламками може виявитися ще більше людей.

Було завдано значної шкоди: постраждали 20 приватних домоволодінь, 6 багатоповерхових будинків, автомобіль та господарська будівля. Влада, включаючи рятувальників, прокурорів та співробітників правоохоронних органів, продовжує працювати на місці, усуваючи наслідки та розшукуючи людей, які все ще можуть перебувати під завалами.

Читайте також:

Допоможе картопляна шкірка: як змусити квіти на підвіконні цвісти цілий рік

Дуже хороша грошова допомога: хто з українських біженців отримає у Польщі 4 тисячі на своїх котів та собак

Будуть проблеми із зубами: чому не потрібно мочити зубну щітку перед тим, як ви наносите на неї пасту