Російські солдати вкотре продемонстрували відсутність дисципліни, цього разу в епічному дорожньо-транспортному пригоді неподалік лінії фронту, де зіткнулися танк і вантажівка, що належать російським військовим.

Український журналіст Денис Казанський поділився у своєму Telegram-каналі відео інциденту, на якому видно, як обидві машини опинилися у кюветі.

Про це пише «obozrevatel»

Внаслідок зіткнення постраждали постраждалі. Схоже, що окупанти, можливо через некомпетентність, ненавмисно перешкоджають власному прогресу, ускладнюючи шлях до лінії фронту.

Варто зазначити, що Збройні сили України нещодавно досягли успіху, знищивши російську станцію радіоелектронної боротьби (РЕБ) та наглядовий комплекс «Муром-М». Ця нагорода належить 40-й окремій артилерійській бригаді імені великого князя Вітаутаса.

14 листопада українські винищувачі також збили ще один військовий літак – штурмовик Су-25 у районі Авдіївки Донецької області. Крім того, українська повітряна розвідка у нещодавньому бою націлила та вразила ворожу машину за допомогою дрона-камікадзе.

Донецька окрема бригада Військ територіальної оборони відіграла вирішальну роль у цій операції, визначивши мету та надавши координати для атаки своїм товаришам із 24-ї ОМБр.

Читайте також:

Ви робили це неправильно: як зберігати капусту, щоб вона залишалася свіжою до весни

Добавку вимагатимуть гарантовано: рецепт східних грінок з лавашу та крабових паличок

Росіяни знову вдарили по житловій багатоповерхівці: вижили не всі. Деталі