Завтра, 17 листопада, в Україні очікується нестабільна погода через наближення активного циклону під назвою Linus. Західні області будуть під впливом великих хмарних мас, що супроводжуються дощем і мокрим снігом. Вітер, що дме з південного сходу, буде сильним, що може посилити відчуття холоду. Східні регіони також можуть очікувати на невеликі дощі.

На решті території в п'ятницю не очікується істотних опадів, але температурний режим перебуватиме на низькому рівні. Вночі у західних та північних районах країни термометри покажуть від +3°С до -3°С, тоді як у інших регіонах температура підніметься від +2 до +7°С. Упродовж дня очікується невеликий діапазон температур від +3 до +8°С, у південних регіонах тепліше від +7 до +11°С.

У столиці України, у Києві, завтра прогнозується хмарна погода, але опади малоймовірні. Вночі температура становитиме від +1 до +3°С, у передмістях можливий невеликий негативний показник -1°С. Вдень очікується невелике похолодання із температурою близько +4°С. Будьте готові до мінливої ​​погоди та приурочених до неї умов!

Читайте також: