Війна в Україні триває майже два роки, і напередодні нового зимового сезону всіх українців хвилює питання, чого слід чекати від Росії, чим вона планує влаштувати щорічний блекаут, і які ракети є у ворога.

Докладніше про те, яка кількість високоточних ракет залишилася в Росії, інформує ТСН.

Інформація про високоточні ракети оперативно-стратегічного та стратегічного рівня, стан виробництва та запаси озброєнь окупантів була представлена ​​у розвідці України.

За інформацією, що є на сьогоднішній день, у Росії приблизно 870 високоточних ракет оперативно-стратегічного та стратегічного рівня. Попри збільшення темпів виробництва, окупантам не вдалося відновити свої ракетні запаси напередодні зими.

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов зазначив, що Росія не змогла відновити запаси ракет до рівня, який вони мали напередодні попередньої зими або до початку повномасштабного вторгнення.

За даними розвідки, у жовтні Росія виготовила 115 високоточних ракет, включаючи:

  • 40 крилатих ракет Х-101;
  • 30 балістичних ракет Іскандер-М;
  • 20 ракет Калібр;
  • 9 крилатих ракет Х-32;
  • 4 ракети "Кинджал".

Загалом це свідчить про те, що російський уряд не має наміру відмовлятися від спроб занурити Україну в темряву в найхолоднішу пору року, нібито з метою тиску на українців та українську владу. Варто зазначити, що ні в перший рік війни росіянам це не вдалося, що зараз не вийде.

Читайте також:

Навіть Петросяна переплюнув: Медведєв розповів про вступ Львова до НАТО

Путін зганьбився, спробувавши з третього разу вимовити ім'я президента Казахстану. Відео

Путін їм пишався: Сили оборони завдали удару по найсучаснішому військовому кораблю Росії

Учасник "Битви екстрасенсів" розповів, коли в Україні настане світ: доведеться терпіти