День ангела – це особливий день для кожної людини. Цього дня заведено вітати іменинника зі святом, дарувати подарунки та добрі побажання. Також у цей день заведено ходити до церкви та молитися святому, чиє ім'я носить іменинник.

Детальніше про те, кого сьогодні вітають із Днем ангела 20 листопада, читайте у нашому матеріалі.

Відомо, що 20 листопада святкують іменини люди з іменами Олександр, Олексій, Богдан, Валерій, Василь, Веніамін, Георгій, Григорій, Євген, Єлизавета, Іван, Іларіон, Кирило, Костянтин, Максим, Михайло, Микола, Павло, Сергій, Федір, Федот.

Чоловічі імена

  • Олександр (грецьке походження, значення "що захищає людей") - активний, мрійливий, наполегливий. Любить справляти хороше враження, може бути добрим другом, але коло його друзів вкрай обмежене. У роботі найбільшого успіху може досягти підприємницької діяльності.
  • Олексій (грецьке походження, значення "оберігаючий") - терплячий, впевнений у своїх силах. Завжди ретельно виконує свої обов'язки. Здатний зробити хорошу кар'єру у різних галузях. Також Олексію притаманні вдумливість, тактовність від природи та вміння спілкуватися з людьми.
  • Богдан (слов'янське походження, значення "Богом даний") - сильний, сміливий чоловік. Простий у спілкуванні, врівноважений та спокійний, логічний. Працьовитий, наполегливий. Якщо справа йому цікава, то виявляються його кмітливість та інтелект. У сімейних стосунках лідер. Прекрасний сім'янин та чудовий господар будинку.
  • Валерій (римське походження, значення "бути сильним, здоровим") - спокійний, передбачуваний, думає про наслідки своїх вчинків. Енергійний, товариський, добрий і надійний друг. Вимогливий до себе та інших.
  • Василь (грецьке походження, значення "царський") - не любить квапити події, поспішні прийняття рішень. Негласний лідер компанії. Працює у сфері техніки та електроніки.
  • Веніамін (давньоєврейське походження, значення "син правої руки") - впевнений, самостійний, м'який і добрий. Популярна у жінок.
  • Георгій (грецьке походження, значення "землероб") - вміє вислуховувати співрозмовника, можна довіритися в делікатній ситуації. Здатний добре викладати свої думки у письмовій формі. У будь-якій роботі дуже ретельно та серйозно ставиться до дорученої справи. Доброзичливий до людей.
  • Григорій (давньогрецьке походження, значення "несплячий") - має підвищену душевну чутливість, легко вразливий. Намагається завжди бути приємним у будь-якому суспільстві. Приділяє велику увагу одягу та зовнішньому вигляду. Приємний у спілкуванні, може освоїти будь-яку професію.
  • Євген (давньогрецьке походження, значення "благородний") - працьовитий, але не прагне власної справи. Ідеальні для нього сфери точних наук та робота в галузі електроніки.

Жіночі імена

  • Єлизавета (давньоєврейське походження, значення "Бог мій – клятва", "шанує Бога") - складний характер. Добра і примхлива, весела та напружена. Має відмінне почуття гумору, простодушна, чутлива. Товариська, знаходить себе у професіях, пов'язаних із спілкуванням. Має чудову інтуїцію.

Читайте також:

Ходитимемо у футболках та куртках: кліматологи розповіли про аномально теплу зиму в Україні

Чому в жодному разі не можна купувати квартиру вище 7 поверху. Вчені цього вже не приховують

Останні запаси: Кремль поверне до ладу старовинний радянський літак-розвідник, щоб воювати з Україною