Ніхто не заперечуватиме, що на сьогоднішній день кремлівський режим на своєму шляху знищує всіх без винятку. Йдеться не лише про українців, а й про етнічних росіян, чи російськомовних, яких Кремль нібито захищає. Саме тому на окупованих територіях і в Росії виник партизанський рух. У планах партизанів не тільки розвалювати російську армію зсередини, а й передавати інформацію для ЗСУ та "щоб підняти білий прапор, коли потрібно".

Нещодавно стало відомо, що в Москві партизани проникли на територію бази 107 спеціального моторизованого полку, де змогли знайти слабкі місця в охороні об'єкта.

Про це повідомили в Telegram-каналі партизанського руху "Атеш".

"Атеш" виявив слабкі місця навколо території 107 спеціального моторизованого полку в Москві, - сказано в повідомленні.

Зокрема, агентам вдалося знайти сліпі зони відеокамер, розміщення штабу та складів, час зміни чергової зміни на КПП та маршрути патрулювання варти 107-го спеціального моторизованого полку внутрішніх військ (в/ч 3747).

"Ми нізащо не зупинимося і далі збиратимемо інформацію і готуємося до проведення диверсій", - пообіцяли партизани.

Нагадаємо, що рух "Атеш" веде розвідку за діями російських військ як на окупованих територіях, і у Росії. Так, нещодавно агент партизанського руху "Атеш" провів розвідку в одній із частин Чорноморського флоту Росії в тимчасово окупованому Криму.

А раніше партизанам вдалося виявити в Челябінську російської федерації новий завод з виробництва ракет.

Крім того, в грудні 2022 року "Атеш" взяв на себе відповідальність за підпал казарм із російськими військовими у смт. Радянське в окупованому Криму.

"Ми впевнені, що татари, чеченці, казахи, башкири, чуваші, аварці, інгуші, якути та багато інших ущемлених народів готові до активних дій, щоб вибрати гідне майбутнє для своїх народів. Ми згодні з дон-доном, що необхідно створити армію для захисту пригноблених народів російським режимом!” – кажуть партизани.

Читайте також:

Путін сам знищив свою авіацію: скільки в Росії залишилося бойових і робітничих вертольотів "Алігатор". Це повне дно

Генерали підставили Путіна: у розвідці назвали кількість високоточних ракет, що залишилися в Росії.