Вже всі українці знають, що 2024-й рік пройде під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона – мудрої, у чомусь суворої, але справедливої ​​та щедрої істоти. Експерти розповіли, які речі Дракону не сподобаються.

Так, при виборі одягу для головної ночі січня важливо пам'ятати, що Зелений Дракон – не тільки горде й шляхетне, але й надзвичайно гарне створення і він любить купатися у спільній увазі. З цієї причини не варто одягати надмірно зухвалі, блискучі або тим більше відверті вбрання, щоб його не перевершити.

Крім того, символ 2024 року не терпить мавпництва. Через це не потрібно "маскуватися" під Дракона у спробі йому сподобатися: всі речі зі зміїними малюнками та забарвленням, що нагадує луску, потрібно терміново сховати подалі.

Та й взагалі стилісти рекомендують уникати будь-яких звіриних принтів — вони можуть образити хижого покровителя або навпаки нагадати йому про смачну здобич, яку слід їсти, а не обсипати удачею.

При цьому, зустрічаючи 2024 рік Дракона, варто забути про одяг у пастельних або темних тонах, про суворий покрій та діловий стиль. Новорічне вбрання має бути з дорогих і ефектних тканин — оксамиту, шовку, парчі, атласу.

Що ж до відданих кольорів, то Дракон любить червоні, золоті і зелені відтінки.

Але існує і "чорний список", з яким потрібно ознайомитися, щоб увійти в новий рік підготовленими, кажуть експерти.

Так, всемогутній крилатий заступник року терпіти не може темно-коричневі кольори. Але найголовніше – не надягайте на себе костюми жовтого кольору. Це правило тягнеться ще з Стародавнього Китаю. Одяг у жовтих відтінках могли носити лише імператори та члени їхньої родини. Простих смертних, які наважилися надіти жовте, могли жорстоко страчувати.

Як підсумок, образ для новорічної ночі обов'язково повинен бути акуратним і продуманим - не вибирайте вбрання в останній момент і звертайте увагу на наявність пом'ятостей, ниток, що стирчать, і катишок. А ще надягайте речі тільки з натуральних тканин – пихатий Дракон не терпить штучних та дешевих матеріалів.

Читайте також:

У чому потрібно зустріти рік Дракона, щоб його задобрити та залучити удачу: важливі правила

Щоб залучити гроші та удачу на рік Дракона: рецепт салату, який має бути у новорічну ніч на столі

Не нагадуйте лиха і нещастя: що ні в якому разі не можна дарувати на рік Дракона

Що потрібно зробити напередодні року Дракона, щоб залучити гроші та удачу: важливі ритуали