Астролог Влад Росс, відомий своїми прогнозами, ділиться хвилюючими прогнозами щодо Росії на грудень і не лише. За його словами, значні зміни чекають на країну через те, що президент РФ Володимир Путін, на його думку, помер, і в найближчому майбутньому відбудеться передача влади.

Рос стверджує, що навіть оточення Путіна вже не приховує факту його смерті, і як свідчення наводить поведінку голови ФСБ РФ Миколи Патрушева. За його версією, Патрушев готує своїх людей до ключових постів у Росії та визначає політичні лінії після Путіна.

Крім того, астролог висловлює припущення про стан лідера Чечні Рамзана Кадирова, стверджуючи, що той перебуває на межі смерті та використовує двійника, аналогічно Путіну у минулому. У його прогнозах також зазначається, що лідер опозиції Грузії Михайло Саакашвілі скоро звільниться.

Погляд Росса на майбутнє Росії неспокійний: він передбачає розпад Російської Федерації до 2050 року, починаючи з ісламських республік усередині країни. Астролог також висловлює думку про можливість громадянської війни та зміни геополітичних кордонів Росії.

Незважаючи на характер незвичайних прогнозів, важливо пам'ятати, що подібні твердження астролога не мають наукового обґрунтування та часто викликають сумніви у експертів та аналітиків.

Читайте також: