Внаслідок успішної контратаки, противник зазнав серйозних втрат: близько 25 військовослужбовців убито, а понад 100 отримали поранення. Ці події відбилися на тлі раніше завданого удару російських сил по 128 окремій гірничо-штурмовій бригаді на початку поточного місяця. Про це повідомив відомий аеророзвідник Роберт Бровді, відомий під псевдонімом "Мадяр".

За словами Бровді, атака з боку українських збройних сил відбулася 19 листопада, коли противник проводив якісь заходи на узліссі. Ймовірно, це було пов'язано з якоюсь важливою подією чи святом. У відповідь на спроби ворога втекти, українські захисники провели ретельну і успішну контрнаступну операцію, обравши місце збору, де противник несподівано для себе зіткнувся з сильним опором.

"Мадяр" зазначив, що в момент атаки противник також проводив якісь церемонії, які, ймовірно, пов'язані з нагородженням. Він підкреслив, що командування противника запізнилося на кілька годин, і атака у відповідь була ретельно спланована, що призвело до колосальних втрат у чисельності противника.

"Ми відчуваємо біль за наших хлопців та Закарпатську окрему гірничо-штурмову. Рішуче стежте за некрологами, особливо у соціальних мережах з окупованого Криму та довкола головного госпіталю ім. Бурденко", - підкреслив "Мадяр" у своєму повідомленні.

Читайте також: