Вже ні для кого у світі не секрет, що глава Чечні та "цар"InstagramРамзан Кадиров вульгарний, жорстокий і неймовірно багатий. А днями багато хто був приголомшений тим, що Кадиров однією своєю пропозицією поставив у скрутне становище самого Президента Росії.

Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики звернули увагу на заяву чеченського лідера на відеоконференції про оновлення парку громадського транспорту у російських регіонах. Так, Рамзан Кадиров привселюдно запросив Путіна відвідати Чечню. Виявляється, востаннє Путін був у Чечні 2011 року, коли він обіймав посаду прем'єр-міністра РФ.
Зазначимо, що якщо перевести весь запинений спіч Кадирова на людську мову (прибираючи закадровий чи сміх, чи чийсь інфаркт), то сенс у зверненні Кадирова до Путіна можна було розглянути такий один: "Чеченській республіці не вистачає уваги".
"Я хотів би передати слова наших старійшин. Вони мене лають за те, що ви не приїжджаєте до нас до республіки. Ви все зробили для нас: відновили не лише автовокзали, аеропорти, а й усю республіку, але давно не мали. Тому вони просили вам передати, щоб ви приїхали до нас», - сказав Кадиров під час церемонії з нагоди передачі нової техніки з метою оновлення громадського транспорту в суб'єктах Росії. Трансляція заходу велася на телеканалі "Росія 24".
Путін не відповів прямо на запрошення Кадирова, а лише подякував йому та чеченському народу за їхню важку роботу у відновленні республіки.

В Інституті заявили, що таке публічне запрошення Путіна поставило російського диктатора у скрутне становище, адже якщо він проігнорує запрошення, то ризикує поставитися до Кадирова зневажливо. Якщо ж Путін прийме запрошення, то багато хто може звинуватити його, ніби він зазнає тиску чеченського лідера.

"Цей прихований завуальований виклик Путіну на публічному форумі незвичайний і є явною спробою інформаційного позерства з боку Кадирова, який нещодавно намагався врівноважити очевидне бажання заслужити на прихильність Путіна, одночасно звертаючись до власних чеченських виборців"

До речі, на думку ексдепутата Держдуми РФ Іллі Пономарьова, Кадиров першим оголосить про незалежність Чечні у разі падіння режиму Путіна.

Нагадаємо, що Рамзан Кадиров побудував собі два палаци: один у Грозному та ще один у рідному селі Центорою. Він боксує з Майком Тайсоном, грає у футбол з Дієго Марадоною, веселиться із Жераром Депардьє. Він фотографується з тигренятами і володіє цілою стайнею породистих коней, які виступають на стрибках по всьому світу. Крім того, Кадиров організовує конкурси краси та змагання з боротьби.

Читайте також:

Путін стає беззахисним: партизани вже дісталися секретної бази спецполку в Москві

Путіна поставили на коліна: Фінляндія завдала такого удару по Кремлю, про який ніхто не підозрював

Путін сам знищив свою авіацію: скільки в Росії залишилося бойових і робітничих вертольотів "Алігатор". Це повне дно