З понеділка, 27 листопада, очікується стабілізація погоди в Україні після негоди в неділю. Опади продовжаться, але вони будуть менш інтенсивними, очікується стихання вітру.

Про це пише «УНІАН»

У вівторок, 28 листопада, очікується нетривалий перепочинок, опади збережуться лише на заході країни. В інших місцях очікується суха погода з невеликою хмарністю, денна температура становитиме від 0°C до +6°C. Вночі морози можуть посилитися до -3°C до -11°C.

Проте до середи, 29 листопада, у більшості районів України очікується дощ, сніг чи мокрий сніг залежно від температури. Посушлива погода прогнозується у деяких південних регіонах, а також у Карпатській та Закарпатській областях.

Денна температура може коливатися від невеликих заморозків до -3°C в деяких західних районах до +2°C до +7°C в інших регіонах. На півдні температура може піднятися від +8 до +11°C.

До кінця листопада очікується переважно прохолодна та суха погода, затяжний сніг очікується лише на північному заході України. Денна температура може коливатися від -2°C до +3°C, а Далекому Сході і деяких південних районах температура може піднятися до +4°C до +5°C.

У грудні очікується повернення опадів у вигляді дощу та мокрого снігу в Україну. На півночі та північному заході температура може коливатися від -1°C до +2°C, тоді як на решті території країни температура може коливатися від +3°C до +9°C. На півдні температура може піднятися від +10 до +13°C.

Читайте також:

Що буде з цінами на яйця, м'ясо та крупи: українцям розповіли, до чого треба готуватися

Ваша машина вам віддячить за це: як правильно прогрівати мотор взимку, щоб йому не настав "кирдик"

Цей секрет перевершить усі ваші очікування: як зберегти помідори свіжими аж до Нового року