Усунення неприємного запаху в туалеті може виявитися непростим завданням, як повідомляють деякі домогосподарки, які пробували різні рішення - від частого прибирання до використання високоякісних засобів для чищення і ароматизованих таблеток - все безрезультатно.

Перетерпівши швидкоплинний ефект, який тривав лише кілька годин, одна жінка дійшла до відчаю і вирішила звернутися за допомогою до ЖЕКу. Вирішення її проблеми несподівано надійшло від сантехніка, який швидко з усім розібрався.

Давайте заглибимося в досвід однієї з жінок із сантехнікою.

Досвідчений професіонал застосував простий, але ефективний метод. Сантехнік із ЖЕКу дістав коробку сірників, запалив одного та кинув в унітаз. Дивом неприємний запах зник. Тут немає ніякої магії – лише чудеса хімії.

Ось як працює цей трюк: ключ до успіху полягає у сірці на кінчику сірника. При запаленні його ароматні молекули нейтралізують і усувають небажані запахи у ванній, залишаючи після себе відчуття чистоти та свіжості.

Просто запаліть сірник, дайте цого трохи погоріти, а потім викиньте його в унітаз. Однак існує важливе застереження: цей метод не слід використовувати, якщо ви нещодавно використовували в унітазі легкозаймисті засоби для чищення, оскільки вони погано змішуються з вогнем.

Читайте також:

Українців попередили: як вас можуть залишити без грошей, якщо ви плануєте орендувати квартиру

Урожай вас здивує: як правильно доглядати озиму цибулю, щоб вона виросла великою і солодкою

Такої смачної та соковитої квашеної капусти ви ще не куштували: додайте до неї лише одну ложку цього продукту