Загиблий російський політолог і пропагандист Євген Сатановський після скандального звільнення з пропагандистського каналу заявив про можливе повстання проти Володимира Путіна. За його словами, воно може відбутися 14 грудня, у день прямої лінії та великої прес-конференції президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Докладніше про те, що відомий пропагандист, якого звільнили з каналу Соловйова, назвав дату повстання проти Путіна, інформує Обозреватель, посилаючись на росЗМІ.

Сатановський вважає, що цього дня представники російської еліти можуть влаштувати бунт, оскільки Путін, ймовірно, оголосить про свій намір балотуватися на черговий президентський термін, і еліти підуть на крайні заходи, оскільки вони втомилися від війни та від фінансових втрат.

Політолог вважає, що день 14 грудня обраний не випадково, оскільки Путін планує зберегти позитивний фон новин, який ідеально відтінятиме його заяви. І зіпсувати все йому зможуть саме повстання та спроби перевороту, які відкриють очі звичайним громадянам, які підтримують режим Путіна.

"Якщо ліберали зіпсують цю новину (про висування Путіна на другий термін - прим. ред.), то можуть вважати, що повстання відбулося", – процитували його слова росЗМІ.

Читайте також:

Путіна вже доводять до інфаркту: США вперше з часів "холодної війни" покажуть ракетну міць

Дикі та голодні: у мережі показали, як війська Путіна грабують приватний будинок на Херсонщині. Відео

Це почалося ще до 1991 року: у ГУР розповіли, як готувалося повномасштабне вторгнення в Україну