Вечеря – важливий момент для тих, хто прагне позбутися зайвих кілограмів. Дієтолог Синтія Сасс рекомендує, як правильно вечеряти для більш ефективного зниження ваги.

"Багато моїх клієнтів зізнаються, що слідують здоровому раціону... до моменту вечері. Втомлені та голодні, вони піддавлюються сиром та крекерами, вирушають до ресторану або відкривають пляшку вина, що призводить до безконтрольного перекушування перед телевізором”, – зазначає Синтія Сасс.

Замініть шкідливі перекушування на горіхи і "здоровий суп". Якщо ви довго не їли, перекусіть чвертю склянки мигдалю, а потім приготуйте швидкий суп з нежирним м'ясом або рибою.

Фрукти - чудова альтернатива солодким частуванням. На десерт виберіть чашку дрібних фруктів (наприклад, винограду або ягід), які можна вживати по одній порції, або наріжте свіжі фрукти, такі як ківі, яблука або груші. Це допоможе задовольнити бажання солодкого без зайвих калорій.

Здоровий варіант вечері, коли часу замало: змішайте 85 грам консервованого лосося з чайною ложкою дижонської гірчиці та двома чайними ложками оливкової олії. Заповніть половину болгарського перцю цією сумішшю.

Поза будинком волійте морепродукти, рибу та овочеві гарніри, якщо немає можливості готувати. Це правильний вибір страв у ресторані, який допомагає підтримувати здоровий раціон.

Читайте також:

Це дуже смачно: лікарі розповіли про дієту, яка допоможе позбутися вісцерального жиру.

Лікувати вже пізно. У Мережі розповіли про низку захворювань у Лукашенка, які йому "передав" Путін

Все геніальне просто: як правильно заварити каву у чашці