Незабаром настане Новий рік, і багато українців уже починають готуватися до цього свята, включаючи вибір декору, прикрас та нарядів.

Щоб залучити удачу в 2024 році, редакція сайту ProГроші пропонує розглянути палітру кольорів, яка буде особливо сприятливою для святкування Нового року Зеленого Дерев'яного Дракона.

Отже, яким кольорам слід віддати перевагу

Зелений: основний символ року, який буде приємний Дракону.

Золотий та срібний: яскраві та насичені відтінки, здатні виділитися на тлі натовпу.

Червоний та білий: також входять до палітри, привертаючи увагу та створюючи святковий настрій.

Особливу увагу слід приділити зеленому як ключовому кольору року.

Темних, спокійних і звичайних відтінків краще уникати, оскільки вони можуть виявитися нудними і нецікавими Дракону. Також слід уникати темно-коричневого, темно-синього та темно-жовтого.

Не варто вибирати домашній одяг для святкування та вінтажне вбрання. Краще підібрати нове і стильне вбрання, відмовившись від речей, запозичених в інших.

Що стосується прикрас для ялинки та іншого декору, рекомендується вибирати яскраві кольори, такі як срібло, білий, золото, червоний та фіолетовий. Поєднання можуть бути різноманітними, наприклад, золото зі сріблом або червоне з білим.

Важливо уникати темно-жовтого, коричневого, сірого та темно-синього кольорів при оздобленні ялинки та будинку. Також варто звернути увагу на новорічний одяг, щоб він відповідав перевагам Дракона.

Читайте також:

Не роздратуйте зеленого Дракона: яких страв не повинно бути на новорічному столі

Дракон схвалить: як прикрасити ялинку, щоб залучити в новому році удачу та багатства

Ви притягнете в будинок біди та невдачі: що ні в якому разі не можна дарувати на рік Зеленого дракона