Компанія "Київстар" завершила відновлення роботи основних сервісів після масштабної хакерської атаки, яка не має аналогів у галузі телекомунікацій.

Про це повідомляє видання rbc.ua.

Оператор оголосив про надання бонусів абонентам та надання додаткової підтримки Збройним Силам України. Представники "Київстар" зазначили, що цими заходами вони прагнуть висловити подяку своїм абонентам за підтримку та довіру у такому критичному періоді.

Президент компанії Олександр Комаров висловив вдячність клієнтам, партнерам та державним органам, зокрема Службі безпеки України, за продовження підтримки та віру в компанію у складній ситуації.

На знак подяки "Київстар" скасовує щомісячну плату за тариф для всіх своїх абонентів. Абоненти з передоплатою, контрактами та "Домашнім Інтернет контрактом" звільняються від списання планової оплати за пакет послуг із 22 грудня по 21 січня.

Користувачі послуг "Домашній Інтернет" та "ВСЕ РАЗОМ" отримають свої пакети послуг у січні без абонентської плати з 1 до 31 числа місяця.

Корпоративним клієнтам "Київстар" надається знижка 100% на тарифи мобільного зв'язку, фіксованого інтернету, передачі даних та телефонії з 1 по 31 січня.

Оператор також виділяє донат у розмірі 100 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ. Компанія вирішила не обмежуватися лише скасуванням плати за тариф та вирішила виділити кошти на допомогу армії. Деталі цільового використання донату будуть оголошені пізніше.

На момент 22 грудня "Київстар" повністю відновив надання всіх основних послуг своїм клієнтам. З моменту масштабної атаки хакера, що стала найбільшою в історії глобальних телекомунікацій, фахівці оператора працювали безперервно для швидкого відновлення можливості користуватися всіма послугами зв'язку на території України і за її межами.

Корпоративним клієнтам мобільного та фіксованого зв'язку також надається скасування плати за тариф з 1 по 31 січня та спеціальні умови на інші послуги, як зазначено на офіційному сайті "Київстар".

Читайте також:

Спробуйте цей простий спосіб: як позбутися гризунів на городі, не використовуючи хімію

Вона вийде просто божественною: як приготувати справжній маринад для качки перед її запіканням у духовці

Пенсії до 1 квітня: що потрібно знати українцям, які одержують виплати в Ощадбанку