У сучасному світі ніхто вже не заперечує, що абсолютно всі сфери людського життя пов'язані з енергією, яка циркулює і має вирішальне для нашої долі і нашого здоров'я значення. Так, ми часто не можемо пояснити собі, чому відчуваємо втому, занепокоєння, агресію, чому постійно відчуваємо безгрошів'я. Адже, якщо просто переглянути гардероб, то багато бід може безповоротно піти.

Так, прикмети для одягу мають особливе значення для кожної людини. Адже це не просто ганчірки, які ми натягуємо на себе. Завдяки цим речам ми можемо почуватися впевнено чи не затишно. Це ніби продовження нас самих. Одяг вбирає нашу енергію, може допомагати нам або шкодити, якщо потрапить у чужі руки. Тому не можна носити те, що довгий час носила інша людина, особливо нещаслива чи хвора. Та й свої речі не можна віддавати нікому без спеціальної обробки.

І справді, зношені речі, предмети з дірками, потертостями несуть у собі негатив. Одягати такий одяг – погана прикмета. Навіть удома її носити не слід. Поношені вироби приносять злидні, борги, затяжні хвороби. Вважається, що надягаючи такі речі, людина ніби транслюєте Всесвіт, що їй не потрібні успіх і фінанси, що її і так все влаштовує.

Крім того, стародавнє повір'я говорить, що не можна одягати жалобний одяг після закінчення жалоби. Наприклад, йти в чорній сукні, в якій ви були на похороні, в театр чи ресторан. Наші пращури вважали, що траурне вбрання найкраще спалити або віддати, але найчастіше його просто зберігали в окремій скрині і діставали лише у випадку, якщо доводилося знову йти на прощання з кимось.

Не найкраща ідея також носити речі асиметричного крою. Виявляється, гострі кути та неправильні лінії в одязі додають нервозності та небезпеки, а асиметричний крій порушує баланс енергії в організмі. Це може викликати людину як погане самопочуття, загострення хронічних захворювань або підвищену хворобливість, так і порушення звичного перебігу речей, розлад намічених планів, скасування зустрічей.

А ще наші предки вірили, що нашкодити здоров'ю чи створити в житті серйозні неприємності можеодяг покійників. Речі покійного краще спалювати чи передавати нужденним. Однак це правило не поширюється на фамільні коштовності – їх слід зберігати та користуватися.

Читайте також:

Адже наші бабусі не дарма так робили: навіщо перед пранням кидати сіль на одяг

У будинок можуть хлинути неприємності: в одязі якого кольору не можна зустрічати рік Дракона

Допоможе звичайне молоко: як легко вивести з одягу пляму від вина

Білизна та одяг завжди будуть свіжими: як простим засобом очистити пральну машинку від грибка та плісняви.