Фанати заговорили про проблеми у відносинах між Настею Каменським та Потапом, немов вікові любовні романи переплітаються із сучасною інтригою. У сутінковому царстві чуток блиснув блогер Богдан Беспалов, який заявив, ніби продюсер зраджував свою кохану. І ось, у програмі "Пекельні муки", Настя Каменських знову підняла завісу таємниці.

У душевній бесіді з Євгеном Клопотенком вона сплеснула емоціями, стверджуючи, що між нею та Потапом усе насправді гаразд.

"Ми, як чоловік і дружина, перебуваємо в гармонії. Розумію, про що ти, адже довкола було стільки чуток. Але ні, у нас все чудово", - сказала Каменських, наче розкриваючи завісу таємниці.

Щоб додати легкості та романтики у загальну картину, співачка висловила свою думку про те, як пробудити в чоловікові спогади про закоханість – через його шлунок.

"Коли ти готуєш щось особливе для свого чоловіка і подаєш йому цю тарілочку, це ніби повернення в момент закоханості", - додала артистка, ніби створюючи чарівний рецепт кохання та розуміння.

Зважаючи на все, у світі шоубізнесу, стосунки Насті Каменських та Потапа - справжня сага, повна таємничих поворотів і чуток. І ось, коли вже всі завмирають в очікуванні розгадки, сама співачка виходить на сцену програми "Пекельні муки" і рішуче заявляє, що у неї та Потапа у відносинах – повне щастя.

Слова Насті, повні впевненості у своєму виборі, немов світлий світлячок у темному лісі чуток. "Все чудово між нами, як між чоловіком та дружиною", - каже вона, немов відновлюючи порядок у своєму власному казковому королівстві. Також попри вихори пристрастей і чуток, Каменських вміло вносить романтику в обговорення, описуючи шлях до серця чоловіка як чарівну кулінарну симфонію.

Читайте також:

"Вона все знала і грала за його правилами": блогер розповів деталі розлучення Каменських і Потапа, що готується.

Це вже перебір: Настя Каменських розлютила мережу, обвішавшись шевронами українських захисників.

Настя Каменських нарешті розповіла, чому на фото більше немає Потапа