Глава Чечні Рамзан Кадиров прокоментував скандал із "голою партією" у Москві, в якому брали участь такі російські діячі, як Кіркоров, Лоліта, Собчак, Івлєєва та інші, які переважно підтримують режим Путіна.

Про це пише «apostrophe»

Кадиров запропонував покарати винних та залучити їх до російської агресії в Україні, розглядаючи це як спосіб довести росіянам свій патріотизм у непростий час.

У повідомленні Telegram-каналу Кадиров запропонував кожному учаснику розділити відповідальність за навчання та службу у Російському університеті спеціального призначення у Гудермесі. Ця установа проводить курси прискореної підготовки волонтерів з усієї Росії.

Скрін публікації
Скрін публікації

Кадиров бачить у цьому можливість учасників зрозуміти принципи, якими керуються справжні патріоти, надихнути інших, продемонструвати справжній патріотизм і співчуття у важкий для країни період.

"Пропоную кожному учаснику розділити тяжкість тренувань та служби в Російському університеті спецназу в Гудермесі, де проходять прискорені курси підготовки наші доблесні добровольці з усіх куточків Росії. Немає нічого поганого в тому, щоб допомогти в організації їхніх тренувань, у побуті, у їдальні, в пральні, в медпункті", - пише проросійський політик.

Він наголосив, що допомога в організації навчання, від домашніх справ до різних центрів, сприятиме набуттю досвіду в учасників.

Івлєєва та Кіркоров
Івлєєва та Кіркоров

"Це допоможе, по-перше, зрозуміти, якими принципами керуються справжні патріоти нашої країни, по-друге, ще більше надихне останніх, і по-третє, це буде справжня дія, що доводить патріотизм та співпереживання у важкий для країни період. Тим більше досвід у Російському університеті спецназу, інструктори якого не раз ставали кращими серед спецпідрозділів світу, буде не лише корисним, а й дуже цікавим", - йдеться у публікації слуги Путіна.

Кадиров також наголосив, що отримати більше досвіду в Російському університеті спецназу, відомому своїми першокласними викладачами, буде не лише корисно, а й цікаво.

Івлєєва, Собчак та Лоліта
Івлєєва, Собчак та Лоліта

Скандал викликав широку критику у соціальних мережах, через що деякі учасники дистанціювалися від подій. Кіркоров, наприклад, заявив, що «увійшов не в ті двері».

Проти ведучої та організатора заходу Насті Івлєєвої порушено кримінальні справи з вимогою виплатити штраф у розмірі 1 мільярда рублів у фонд підтримки російських окупантів.

Ця суперечка також призвела до того, що путіністські знаменитості зіткнулися з такими наслідками, як втрата виступів та трансляцій у Російській Федерації.

Читайте також:

До 50 тисяч гривень до рук: українцям, які постраждали від війни, виплатять новий вид допомоги

Краще про це знати заздалегідь: уряд навчатиме українців, як житиме лише на свої гроші

Будете стрункою завжди: як харчуватися взимку, щоб не набрати зайвої ваги