У світі відбувається стільки різних курйозних випадків, що стосуються грошей, і іноді серед багатьох подібних ситуацій трапляються ті, в яких беруть участь українці, і стають при цьому чи не символами грошового божевілля. Наприклад, нещодавно в аеропорту Мюнхена було затримано 66-річного громадянина України, який намагався вивезти на Кіпр €455 000.

Докладніше про те, що в українського пенсіонера в аеропорту відібрали пачки грошей на 450 000 євро, інформує BILD.

Пенсіонера було обрано для вибіркової перевірки. При огляді його багажу митники виявили у валізі серед одягу товсті пачки купюр по 20 євро і 50 євро.

Чоловік заявив, що у нього із собою лише €300. Проте пізніше, вже в зоні посадки, до нього підійшов інший чоловік і передав йому невелику валізу. Це викликало підозру у працівників митниці.

Наразі митна служба з'ясовує, чи ця сума є відмиванням грошей, кому вона належить і звідки взялася. Швидше за все, купюри буде конфісковано на користь держави.

Скріншот із мережі

BILD також повідомляє, що це не перший випадок, коли у Німеччині затримують людей із великими сумами грошей. Минулого року митники конфіскували €1,3 мільйона у 37-річного чоловіка, який намагався вивезти їх до Туреччини.

Читайте також:

Дуже важливо для сімей з дітьми: у "Дії" з'явилася можливість отримати нові виплати

Будьте готові: у яких випадках можуть не зарахувати стаж при призначенні пенсії

Пенсію краще зняти із картки: українців попередили. Що потрібно знати