Лідер угорської ультраправої партії Mi Hazank Ласло Тороцкоі заявив, що його партія претендуватиме на українське Закарпаття у разі розпаду України внаслідок війни з Російською Федерацією.

Докладніше про те, що в Угорщині вже розповіли, на які українські території претендують, повідомляє Українська правда.

У ході виступу на щорічній конференції партії у Будапешті Тороцкоі зазначив, що тиск "міжнародних фінансистів" призвів до конфлікту в Україні, який, на його думку, становить загрозу для Європи та економіки континенту. Він заявив, що "Україна була куплена компанією BlackRock", найбільшим у світі інвестиційним фондом з активами на понад 10 трильйонів доларів.

Тороцкоі підкреслив, що його партія виступає за негайне припинення вогню та мирне врегулювання конфлікту в Україні через переговори.

Він також заявив, що у разі втрати державної незалежності Україною внаслідок воєнних дій, Mi Hazank претендуватиме на Закарпаття.

"Якщо державність України припинить своє існування в результаті війни, Mi Hazank претендуватиме на Закарпаття як єдина парламентська партія", - заявив Тороцкоі.

Раніше Тороцкоі неодноразово виступав із заявами, що критикують Україну та підтримують Росію. Він також виступав проти вступу Фінляндії та Швеції до НАТО.

Читайте також:

Переломний момент у ракетних обстрілах України: що у Путіна пішло не так і що кажуть експерти

Це треба знати: площу знищеного житла, за яке дадуть компенсацію, обмежили

У Кремлі опаде штукатурка: Британія надішле Україні історичну кількість новітніх безпілотників. Їхні тисячі