Україна не зіткнеться з трагедією, якщо Дональд Трамп стане новим президентом Сполучених Штатів Америки. Незалежно від результату виборів, Україна продовжуватиме своє існування і продовжуватиме боротися з російським агресором.

Докладніше про те, що буде з Україною, якщо президентом США стане Дональд Трамп, повідомляє РБК-Україна.

Секретар РНБО Олексій Данилов розповів, чого слід очікувати, якщо Дональд Трамп омине всіх своїх конкурентів у президентських перегонах.

"Жодної трагедії для України, хто б не був у США президентом, не буде. Це приниження нас усіх, коли ми з вами робимо такий висновок, що залежно від того, хто в Америці буде президентом, чи буде держава чи ні. Ми вже довели усьому світу, що гідні того, щоб мати свою державу", - сказав Данилов.

Секретар Ради національної безпеки та оборони України зазначив, що наразі у Сполучених Штатах складна політична обстановка, пов'язана зі змінами всередині країни та боротьбою за президентську посаду. Данилов стверджує, що сучасні події у США пов'язані з оновленням політичної сцени після закінчення холодної війни, внаслідок якого Вашингтон отримав домінуючий вплив та "монополію на світові справи".

Варто зазначити, що чергові президентські вибори в США заплановані на 5 листопада 2024 року.

Читайте також:

Захід готує потужний удар по флоту Путіна: що може початися

Випускав балістику та компоненти ядерної зброї: на важливому російському заводі стався потужний вибух

Мобілізація у лютому: до чого готуватимуться і кому роздаватиму повістки. Це потрібно знати