Якщо вірити російському Міністерству оборони, то в ніч проти 9 березня російські військові перехопили 47 українських безпілотників над 4 регіонами, з них 41 дрон знищено над Ростовською областю.

"Дежурними засобами ППО перехоплено та знищено над територіями Білгородської (1 БпЛА), Курської (2 БпЛА), Волгоградської (3 БпЛА) та Ростовської (41 БпЛА) областей", - повідомили у Міністерстві оборони Росії у суботу вранці.

При цьому Рос ЗМІ написали, що вибухи в Таганрозі тривали кілька годин.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв пізніше розповів. що ніхто не загинув, лише було поранено співробітника МНС, який усував наслідки на землі. Чоловіка госпіталізовано та його життю нічого не загрожує.

Водночас місцеві жителі повідомляли в соцмережах не лише про велику кількість дронів у небі над Таганрогом, а й про те, що чули щонайменше п'ять вибухів.

Місцеві телеграм-канали написали, що міг постраждати Таганрозький авіаційний науково-технічний комплекс ім. Берієва, що виготовляє літаки-амфібії Бе-200. Саме там стояв на ремонті літак ДРЛО А-50 ВКС Росії, який раніше постраждав при атаці БПЛА.

Неспокійно було вночі й у Курській області. Мешканці регіону упродовж трьох годин чули звуки роботи ППО. У місцевих пабликах вони скаржилися, що було дуже голосно. У результаті уламки збитого вночі українського БПЛА пошкодили 6 поліклініку Курська.

Читайте також:

Росія тріщить по швах, економіка повністю обвалилася: що розповіли вчені

Україна вже зможе зупинити Путіна: що розповів Байден

Скоро не стане "володаря": переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про переломний момент

Критикував Путіна: раптово зупинилося серце відомого режисера