Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв пробив чергове дно та висунув так звану «російську формулу миру», яка передбачає капітуляцію України, виплату компенсацій РФ та возз'єднання українських територій із Росією.

Так, про це заявив Медведєв з виттям офіційного Telegram-канала.

Згідно з пропозицією Медведєва, Україні необхідно буде оголосити про свою повну та беззастережну капітуляцію, провести демілітаризацію, розпустити всі конституційні органи влади та провести негайні вибори тимчасового парламенту, щоб досягти «консенсусу з міжнародною спільнотою».

Крім того, путінська підстилка наполягає на тому, що західні країни мають визнати політичний режим Києва нацистським та провести насильницьку денацифікацію під наглядом самого ООН.

Дмитро Медведєв, фото: youtube.com
Дмитро Медведєв, фото: youtube.com

Також путініст Медведєв пропонує Україні виплатити Росії компенсацію, зокрема виплати родичам російських солдатів, і офіційно визнати, що вся її територія належить РФ.

Ще заступник глави Ради безпеки РФ формулює цю пропозицію як «м'яку російську формулу світу» та компромісну позицію, яка прагне консенсусу з міжнародною спільнотою. Так, тут він має на увазі навіть Захід.

Він вважає, що такий підхід міг би сприяти продуктивним самітам та сприяти взаєморозумінню між нібито зацікавленими сторонами.

Читайте також:

Україна вже зможе зупинити Путіна: що розповів Байден

Критикував Путіна: раптово зупинилося серце відомого режисера

Путіна вже оголошують президентом, оголосивши дострокове голосування: подробиці скандалу