Синоптики розповіли, яка погода буде найближчими днями.

Так, погода в Україні попри те, що вже березень, не радує теплом і сонячними днями. Періодично випадає сніг, а температура повітря навіть вдень опускається нижче нуля градусів. А цього разу синоптики спрогнозували чергове похолодання, яке настане з 21 березня.

Крім того, згідно з даними синоптиків в цей день в Луганській області очікується навіть мокрий сніг.

Про це передавати синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. За її словами, в неділю в інших регіонах країни опадів не буде через вплив антициклону.

"Температура повітря поки без змін, низькувата, м'яко кажучи, в понеділок-вівторок навіть ще похолодає. Але потім почне потроху теплішати", - написала Діденко.

Що стосується столиці, то там 21 березня похмура погода і негода. Такий прогноз погоди обрадував дуже багатьох, тому що є певна втома від усіх цих морозів і негоди. Адже зима цього року дійсно затягнулася.

Однак, як повідомляє Український гідрометцентр, у понеділок, 22 березня, сніг прогнозується у Києві, Одесі, Сумах, Ужгороді, Івано-Франківську, Хмельницькому, Чернівцях, Вінниці та Кропивницькому.

Тому цілком ймовірно поки рано ховати свою теплий одяг, яка в умовах такої погоди напевно ще не один раз стане в пригоді.

Нагадаємо, що раніше синоптики повідомляли про те, що в Україні цього року буде вельми тепла погода навесні. Хоч саму весну доведеться почекати. Морози і сніги поки не збираються відступати попри прихід календарної весни. Але незабаром картина кардинальним чином змінитися. Залишається трохи тільки почекати.

Раніше Hyser писав про те, що ДСНС попередили українців про" сезонне " правопорушення, не створите біди собі та оточуючим.

Також писали, що синоптики на більшій частині України обіцяють мокрий сніг з дощем.

Нагадаємо, що українців попередили про примхи погоди в квітні.