Глава однієї з фракцій Державної Думи РФ запропонував бомбити Україну без оголошення війни

Про такі ворожі наміри, лідер "ЛДПР", Володимир Жириновський, заявив в ефірі радіо "Комсомольська Правда".

На поставлене Жириновському питання, щодо його думки про висловлювання Джозефа Байдена, який в інтерв'ю каналу "ABC News" назвав Володимира Путіна вбивцею, літній політик, як у нього здавна увійшло у звичку, впав у передбачувану істерику.

За словами лідера "ЛДПР", Байдена обрали на пост Президента США тільки тому, що той готовий лаятися з усіма країнами, і від нього вже залишилося тільки дочекатися нецензурної лексики.

Судячи з наявного тільки в голові Жириновського сценарію, США протягом останніх 76 років тільки й роблять, що "пакостять" Російської Федерації, і вже найближчим часом готують провокацію на Донбасі, і в цьому випадку Росія просто зобов'язана "довбанути" по ЗСУ, заради знищення кожного українського солдата та офіцера.

Володимир Жириновський. Фото: скріншот YouTube-відео.
Володимир Жириновський. Фото: скріншот YouTube-відео.

Такі наміри, на думку одіозного політика, обов'язково змусять Європу "почухатися", а Джозеф Байден"зійде з розуму вже до вечора". Сам же Жириновський абсолютно впевнений, що цим ударом будуть ліквідовані військові радники з США, нібито присутні на Донбасі. Втім, можемо відзначити, що ця неосудна думка відмінно характеризує Жириновського як еталонного представника політичної "еліти" країни-агресора.

Також, на дивно адекватне заперечення радіоведучого про те, що Україна давно є незалежною державою, Жириновський знову заспівав стару пісню про "руський мир". Зокрема, він не вважає Україну суверенною країною, і в цьому випадку, починати бойові дії можна без будь-якого оголошення війни. Однак, журналіст "Комсомольської правди" все ж нагадав політику про те, що в минулому столітті, в 1941 році, також надійшла ще одна держава, коли вдерлася на територію СРСР без жодного приводу і попередження.

З повною версією феєричної бесіди з Володимиром Жириновським, можна ознайомитися трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що якщо окупаційна влада Криму не розв'яжуть проблеми з водопостачанням, то цілком можливе вторгнення на територію материкової України.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що громадянам України, які залишилися в анексованому Криму, заборонять володіння земельними ділянками.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що російські загарбники знову порушили "режим тиші" на Донбасі.